Empowering
Business

Voor mentale veerkracht en vitale medewerkers

Zipperr versterkt de mentale veerkracht van mensen in organisaties, vanuit de overtuiging dat gelukkige medewerkers zorgen voor maximale resultaten en een wendbare organisatie.

Het welzijn van medewerkers is van levensbelang voor organisaties. De laatste jaren is de mentale druk op medewerkers in vrijwel alle organisaties sterk opgelopen, en door maatschappelijke omstandigheden zal dat alleen maar verder toenemen. Hierdoor ervaren medewerkers stress en lopen ze tegen problemen aan met als gevolg: verminderde productiviteit en uitval van personeel. 

Zipperr ondersteunt de organisatie in het verhogen van de mentale veerkracht bij medewerkers, het verlagen van het stressniveau en verbeteren van de persoonlijke en algehele vitaliteit. Een gezond en positief werkklimaat met vitale medewerkers zorgt voor betere resultaten, trekt high potentials aan én laat ze blijven.

platform

Zipperr biedt complete support voor de HR afdeling in persoonlijke begeleiding van medewerkers, online support en signalering van organisatiebrede knelpunten.

Coaching

Medewerkers krijgen support op basis van spanningsniveau en behoefte.

Teamontwikkeling

De trajecten van Zipperr bedienen het gehele team, zodat niet alleen het individu maar ook de groep bekrachtigd wordt om verbonden, gemotiveerd en veerkrachtig samen te werken aan het gemeenschappelijke doel.

“Zipperr begrijpt dat productieve medewerkers die weerbaar zijn van levensbelang zijn voor de continuïteit van onze organisatie. Wel zo prettig.”

“Zipperr is een professionele organisatie met relevante kennis en know how. Zij weten waar ze het over hebben.”

“Ik waardeer de korte lijnen; afspraken worden nagekomen. Geen gedoe.”

“Zipperr is een integere club. Zij hebben het beste voor met mijn bedrijf en handelen daarnaar.”

ERVARINGEN

“Het Zipperr keurmerk geeft medewerkers vertrouwen bij een vitale organisatie te werken die oog heeft voor het welzijn van zijn personeel.”

Zipperr gelooft in preventie. Wij begeleiden daarom niet alleen de medewerkers, bij wie de spanning al (te) hoog is opgelopen, maar faciliteren alle medewerkers om te werken aan hun vitaliteit.

Het eHealth platform dat hiervoor gebruikt wordt blijft onbeperkt beschikbaar, ook na het traject, waardoor de HR afdeling blijvend een fundament ter beschikking heeft ten dienste van de vitaliteit van alle medewerkers.

Ervaring cliënt:

Zoals bij velen van ons, zijn we dagelijks bezig onze beschikbare energie te verdelen over de aandachtsgebieden van werk en privé. Een juiste balans hierbij is essentieel voor het levensgeluk en arbeidsproductiviteit.

Na een periode van zelfreflectie merkte ik dat deze balans bij mij niet op orde was en er te veel positieve energie verdween en omgezet werd in negatieve energie. Na het contact met een van de coaches die voor Zipperr werkt, zijn we aan de slag gegaan. Pragmatisch en doelgericht. Niets zweverig, maar wel tot de kern komen. Waar bij mij inzicht is ontstaan hoe ik de balans weer op orde kon krijgen. Ik heb praktische handvatten gekregen die me hebben geholpen en nog steeds helpen, omdat dit een doorlopend proces is. Niet alleen ik, maar zeker ook mijn directe leefomgeving hebben hier veel baat bij.