Empowering
People

Iedereen heeft er baat bij om vitaal en veerkrachtig in het werk te kunnen staan, zelf en met elkaar. Soms lukt dat ons automatisch, maar er zullen ook momenten of periodes zijn die minder soepel verlopen en vragen om ondersteuning. Intensieve coachingstrajecten kunnen dan zinvol zijn, maar vragen veel van je en maken niet dat de omstandigheden veranderen.

Wij van Zipperr begrijpen dat. Daarom hebben we laagdrempelige trajecten ontwikkeld, die snel en effectief werken op de vitaliteit en mentale veerkracht van jou en soms zelfs het gehele team. Kiest jouw werkgever voor Zipperr dan heeft jouw werkgever hart voor haar mensen, en begrijpen ze wat nodig is om het welzijn van hun medewerkers te waarborgen.

Zipperr biedt jou als medewerker een gevoel van vertrouwen en veiligheid en dat helpt jou om je open te stellen en te groeien. Daarbij werken we met een flinke dosis inlevingsvermogen en compassie, delen wij eerlijke inzichten en draaien niet om de hete brij heen.

De Zipperr methode is een unieke constructie. Met behulp van een vragenlijst indexeren we eenvoudig wat een passende ondersteuning zou zijn en krijgt iedereen hulp op maat. Dit faciliteren we zowel digitaal, met een Zipperr platform en eventuele videocall, als met fysieke sessies als dit passend en nodig is. Hierdoor kom jij weer in je flow én gaat het gehele team weer bruisen van motivatie.

“Door de externe positie van Zipperr voel ik me op mijn gemak om alles te kunnen delen. Zipperr stelt mijn welzijn voorop.”

“De coaches zetten me op het goede spoor en helpen me echt verder.”

“Ik kan eenvoudig contact opnemen en heb een compleet overzicht in mijn account.”

“Ik kan alles kwijt aan mijn coach en vertrouw 100% op onze band.”

Je eigen digitale omgeving

Zipperr biedt met de eigen online omgeving een toegankelijke portaal,

waarbij jij als medewerker toegang hebt tot je eigen account

Wat kun je verwachten van een professionele coach:

Wat onze Zipperr coaches bieden:

  1. boekt samen met jou concrete en meetbare resultaten
  2. realiseert een duurzame gedragsverandering
  3. is transparant en werkt op een plezierige wijze samen

Professionele empowering is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  • Bewustwording en persoonlijke groei.
  • Het vergroten van het zelfvertrouwen. 
  • Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.
  • Empowerer en gecoachte nemen ieder hun verantwoordelijkheid voor het proces.

Professionele coaching