Opleiding Enneagram Zipperr Style

Wil jij als coach leren werken met het enneagram en tools krijgen waarmee je direct aan de slag kunt? Dan is de enneagram 3-daagse iets voor jou. Een compacte opleiding in een kleine groep die je kunt inzetten naast andere interventies die je al gebruikt. Het enneagram biedt een samenhangende psychologische en spirituele structuur van negen patronen en geeft inzicht in onze ‘innerlijke machine’.

Meld je nu aan

Herken je dit?

  • Wat zit er achter het gedrag van mijn coachee, wat is de diepere laag?
  • Hoe geef ik woorden en structuur aan wat ik waarneem bij mijn coachee?
  • Hoe maak ik mijn coachee bewust van zijn patronen in denken, voelen en doen?
  • Hoe geef ik mijn coachee de juiste handvatten om eigen regie te nemen in gedragsverandering?

Het enneagram is een mooi en complex model met negen karakterstijlen en verschillende lagen. Als coach is het waardevol als je weet wat het model te zeggen heeft en hoe het werkt. Enneagram trainers Sabine en Mariëlle hebben hun kennis gebundeld in een zeer compacte opleiding van drie dagen, waarmee je een vliegende start krijgt in het inzetten van het enneagram in je empowering.

In het enneagram zitten negen gedragspatronen die je coachee laten zien in welke valkuil hij steeds weer trapt en hoe zijn (onbewuste) gedachten en emoties hem beïnvloeden. De coachee kan zelf gaan herkennen wanneer hij in een (oud) patroon schiet en hoe hij er weer uit kan komen. Je leert hem nieuwe patronen aan, zodat hij zijn potentieel optimaal kan inzetten.

Minmale inspanning, maximaal resultaat

“Leer in drie dagen coachen met het enneagram. De opleiding is hoogwaardig en compact en je leert het enneagram combineren met andere interventies zoals systeemwerk.”

Je krijgt in de opleiding: