Empowering
Coaches

Wat kan Zipperr voor jou als Zipperr Empowerer betekenen

Ben jij die coach die zich geroepen voelt om mentale veerkracht in organisaties te verhogen en dit te doen door het persoonlijk begeleiden van medewerkers met de Zipperr methode, dan kun je hier meer informatie vinden om erkende Zipperr empowerer te worden en je aan te sluiten bij het Zipperr empowerteam. Wij noemen ons empowerers omdat we meer zijn dan alleen een coach. Je bent een ZZP’er, bent aangesloten bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Om erkend Zipperr empowerer te worden dien je drie opleidingen te doorlopen. De opleidingen worden gegeven binnen de Zipperr Academy.

Dit zijn de drie elementen uit de Zipperr methode:

  • De ReAttach methode
  • De Zipperr Case
  • De Enneagram Zipperr style

Meld je nu aan

De Enneagram opleiding Zipperr style

Het enneagram biedt een samenhangende psychologische structuur van negen patronen en geeft inzicht in onze ‘innerlijke machine. Deze interventie is eeuwenoud en wordt veel gebruikt in Amerikaanse bedrijven.

Opleiding Zipperr Case

Het doel is mensen inzicht en bewustwording geven in werksituaties, gezinssituaties, gebeurtenissen of conflicten d.m.v. werken met de Zipperr®Case.

Opleiding Reattach

Tijdens de opleiding van de Zipperr Academy leren onze cursisten een interventie, waarmee cliënten met stress, belemmeringen en trauma’s geholpen kunnen worden. Grondlegger van deze doeltreffende methode is Drs. Paula Bartholomeus.

Coaches werken vaak als ZZP’er. Via Zipperr krijgen ze toegang tot een groot netwerk van interessante organisaties en daarmee de kans om substantieel impact te maken met hun werk.

In de Zipperr Academy doen empowerers relevante kennis op en delen ze ervaringen. Het fungeert daarmee als een community; een plek waar empowerers onder elkaar kunnen zijn.

Het Zipperr netwerk