Empowering
Coaches

Wat kan Zipperr voor jou als Zipperr Empowerer betekenen

Ben jij die coach die zich geroepen voelt om mentale veerkracht in organisaties te verhogen en dit te doen door het persoonlijk begeleiden van medewerkers met de Zipperr methode, dan kun je hier meer informatie vinden om erkende Zipperr coach te worden en je aan te sluiten bij het Zipperr team. Wij noemen ons Zipperr coach omdat we meer zijn dan alleen een coach. Je bent een ZZP’er, bent aangesloten bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Om erkend Zipperr coach te worden dien je drie opleidingen te doorlopen. Twee opleidingen worden gegeven binnen de Zipperr Academy. De Zipperr Case en Enneagram Zipperr style.

Dit zijn de drie elementen uit de Zipperr methode:

  • De ReAttach methode
  • De Zipperr Case
  • De Enneagram Zipperr style

Meld je nu aan

De Enneagram opleiding Zipperr style

Het enneagram biedt een samenhangende psychologische structuur van negen patronen en geeft inzicht in onze ‘innerlijke machine. Deze interventie is eeuwenoud en wordt veel gebruikt in Amerikaanse bedrijven.

Opleiding Zipperr Case

Het doel is mensen inzicht en bewustwording geven in werksituaties, gezinssituaties, gebeurtenissen of conflicten d.m.v. werken met de ZipperrĀ®Case.

Opleiding ReAttach

Reattach is een unieke, niet-belastende, kortdurende interventie die zich richt op het optimaliseren van stress- en emotieregulatie.

Coaches werken vaak als ZZP’er. Via Zipperr krijgen ze toegang tot een groot netwerk van interessante organisaties en daarmee de kans om substantieel impact te maken met hun werk.

In de Zipperr Academy doen empowerers relevante kennis op en delen ze ervaringen. Het fungeert daarmee als een community; een plek waar empowerers onder elkaar kunnen zijn.

Het Zipperr netwerk