Waarom is de Zipperr® Methode een duurzaam traject voor teamontwikkeling?

Structuur

Creëer de optimale werkomgeving met de gestructureerde aanpak van de Zipperr® Methode en laat je begeleiden middels een duurzaam en effectief Zipperr®abonnement. In overleg met de werkgever coachen wij functioneel op locatie of op ons kantoor in Nuenen. Naar behoefte een dag per week, eens per 2 weken of per maand. Werkgevers of werknemers kunnen op die dag een afspraak boeken voor een consult. Zo kunnen wij op tijd problemen of aandachtspunten signaleren. Met een jaarabonnement is je bedrijf constant verzekerd van ondersteuning voor jou en je medewerkers.

Wat is een duurzaam en effectief traject voor teamontwikkeling?

Als organisatie of particulier kun je de Zipperr® methode toepassen met de ondersteuning van een professional op het gebied van teamontwikkeling, mental coaching, organisatieadvies, loopbaanbegeleiding, stressconsultancy, re-integratie, mediation, verzuimbegeleiding, breintraining en veranderbegeleiding. In de afgelopen jaren heeft Zipperr®een bijdrage geleverd aan de persoonlijke ontwikkeling van topsporters, professionals, managementteams, leidinggevenden en werknemers om beter te worden in de breedst mogelijk zin van het woord!

Meer informatie

Zipperr Case
Zipperr Case

Preventief te werk gaan.

In samenwerking met Paula Weerkamp-Bartholomeus van de ReAttach Academy en de universiteit van Maastricht werken wij tevens met een stressmonitor, waarbij we medewerkers preventief kunnen volgen. Hierdoor kun je medewerkers die in een risicogebied zitten om uit te vallen op de werkvloer houden. Deze stressmonitor werkt voor leidinggevenden heel fijn, omdat het vaak moeilijk is om op tijd te signaleren hoe het er voor staat met een medewerker. Ook tijdens een eventueel coaching traject kunnen zij met de stressmonitor gevolgd worden. Daarnaast werken wij altijd met een voormeting en een nameting.

Meer informatie