Wat is mijn stressniveau nu werkelijk?
Hoe kan je met deze resultaten jezelf en/of anderen overtuigen dat het even anders mag? Ontdek waar je stresservaring zit en wat je met deze specifieke stress kunt doen.
Wanneer je stress ervaart kan dat op verschillende manieren tot uiting komen. In de stresstest ontdek je waar je stress precies vandaan komt en hoe jij en je omgeving hier mee om kan gaan.

Lees er hier meer over en doe een gratis persoonlijke test

Stressanalyse voor de hele afdeling
Is er alleen bij mij een stresservaring of bij de hele afdeling?
Uiteraard is het voor jezelf belangrijk om te weten op welke stressniveau je nu verkeerd. En hoe is dat bij je collega’s? Als afdeling en/of kleine organisatie kunnen we een stressanalyse maken van hoe jullie er bij staan.

Wij helpen je inzicht te krijgen in een werkelijke stressniveau van medewerkers en waar deze stress met name vandaan komt. De indivulduele resultaten zetten we om naar een overall rapport. Privacy van je mederwerkers is gewaarborgd. Indien de organisatie met deze inzichten ondersteuning wenst van ervaren therapeuten en of coaches, staan wij klaar!

Stressanalyse organisatie breed
Werksfeer en verzuim terug brengen met enkele procenten?
Zipperr biedt organisaties met een groot aantal medewerkers aan een stressanalyse te maken. Welke afdelingen, kantoren of regio’s ervaren de meeste stress en waar is die stress uit opgebouwd. Is het door werk, prive, relaties en of opgebouwde overtuigingen?

Met deze uitgebreide stressanalyse gaan we je medewerkers steunen hun stresservaring in kaart te brengen en direct steunen met professionals als therapeuten en ervaren coaches indien een verhoogd stresslevel is geconstateerd.

Door de ervaring die we hebben en de wijzen waarop we de organisatie begeleiden, geven we een onderbouwde verwachting op het resultaat.

We ontzorgen de HR en afdeling Verzuim met een duidelijke stappenplan. Wanneer u enkele procenten op het verzuim wil terug dringen, begint hier het pad te lopen.