Empowering
People & Business

Doing the best for your people

In de huidige maatschappelijke omstandigheden en vele transities, worden medewerkers steeds meer belast en zijn stress gerelateerde klachten en personeelstekorten veel gehoorde problemen. Mentale veerkracht, vitaliteit en een positief werkklimaat worden daardoor steeds essentiëler en de vraag naar passende ondersteuning steeds groter.

Zipperr is ontwikkeld om die vraag te beantwoorden. In plaats van individuele coaching of verandertrajecten, werkt Zipperr aan het fundament van de mentale veerkracht en welzijn binnen organisaties. Zipperr empowers niet alleen het individu, maar geeft een bedding van vitaliteit aan het gehele team of de gehele organisatie, in een Zipperr traject doet iedereen mee op van basis van de eigen persoonlijke behoefte.

Het geheim van Zipperr is een slimme en beproefde combinatie van meetinstrumenten en de nieuwste methodieken op het gebied van stressreductie en persoonlijke ontwikkeling, begeleid door ervaren empowerers die door Zipperr zelf opgeleid worden om de kwaliteit te waarborgen.

Binnen een tijdsbestek van enkele maanden zal het werkklimaat opbloeien. Medewerkers hebben minder spanning, zijn gemotiveerd, mentaal veerkrachtig en voelen zich verbonden met elkaar. Het ziekteverzuim zal afnemen terwijl de resultaten zullen toenemen. Bovendien biedt het platform de HR afdeling handvatten om deze dynamiek op lange termijn te waarborgen.

Werken bij Zipperr

Ben jij een professional met de drive om Zipperr Empowerer te worden? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een aantal bij Zipperr aangesloten empowerers:

Empowering
Roy

Ik ben erkend individueel, team- en organisatie empowerer. Met een stevige achtergrond als operationeel manager en ook change manager kan ik me goed inleven in en aansluiten op de werksituatie van de medewerker en het team. Mijn empowering stijl is te omschrijven als resultaat- en mensgericht.

Empowering
Nicole

Ik word steeds weer blij als mensen hun eigen talenten, kracht en essentie voelen en ervaren. Ze daar weer mee verbinden is mijn specialiteit. Vanuit jouw realiteit, in jouw eigen tempo en op jouw manier. Ik zie je ……….

Empowering
Roel

Met mentale steun, kom je snel bij je uitdagingen, maar vooral ook je kansen. Waar ik energie van krijg is om mensen te steunen in hun ontwikkeling of proces. Ik kies voor een veilige en fijne manier om jou te laten zien dat je altijd meer bent en kan dan je denkt. Resultaten komen dan van (je)zelf!

Empowering
Saskia

“Als klinisch en Arbeids- & Organisatiepsycholoog combineer ik het ontwikkelen van talent en duurzame inzetbaarheid met een diagnostische blik. Omdat soms coaching niet voldoende is, of net te laat komt. Of omdat er tijdens de sessies toch meer blijkt te zitten dat een diepere aanpak nodig heeft.

Ik ben gespecialiseerd op positieve psychologie en mijn aanpak is liefdevol genadeloos: we komen snel tot de kern zodat jij weer lekker vlot vooruit kunt en de dingen kunt doen waar je goed in bent en blij van wordt.”

Saskia M.C. Geraerts van Houten MA, MSc
Psycholoog

Empowering
Frank

Frank Wijn ondersteunt Zipperr op het gebied van commercie en financiën.

Onze klanten

Raad van advies

Zipperr wordt geadviseerd door specialisten die de kwaliteit waarborgen van onze diensten.

Raymond Selier
DGA/projectontwikkelaar
Directeur Brabavast BV

Bart Schellekens
Directeur

Berend Veldhoen

Ondernemer

Joep Verbugt

Toezichthouder, bestuurder, auteur en oud CEO GGzE