Hoe kun je de effectiviteit van je organisatie vergroten?

Analyseren

Via de Zipperr® Methode onderzoeken wij waar jij en je collega's energie van krijgen en wat jullie specifieke talenten zijn. Door inzicht te geven in jouw eigen gedrag en het gedrag van andere mensen in jouw nabijheid. Vanzelfsprekend analyseren wij samen het effect op jullie functioneren in het team. Het resultaat van deze analyse zal de organisatiestructuur verbeteren met een duurzaam effect.

De ReAttach methode is voor iedereen!

Optimaliseren van ontwikkeling is interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. Topsport coaches zetten ReAttach bijvoorbeeld in om de sportieve prestaties te verbeteren, herstel te bevorderen en te kunnen excelleren. Maar ook complexe doelgroepen, zoals bij persoonlijkheidsproblematiek, chronische pijn of chronische post-traumatische stress heb je baat bij de ReAttach methode. Deze is geschikt voor alle professionele disciplines, en heeft zich bewezen als effectieve, kwalitatief hoogstaande interventie.

Abonnementen van Zipperr®

Analyseer wat jou drijft in je werk of in je persoonlijke leven

Ieder mens heeft zijn eigen drijfveren en waarden. Dingen van waaruit jij werkt en leeft. Als jouw waarden in je werk of in je persoonlijke leven onvoldoende op elkaar aansluiten, kost dat waardevolle energie. Dan raakt het niet je intrinsieke motivatie. Door de, door ons toegepaste, persoonlijkheidsanalyse geven wij je inzicht in deze drijfveren en waarden, vanuit een wetenschappelijk ontwikkeld model de Zipperr® Methode.

De Zipperr®Methode helpt, dankzij een unieke combinatie van verschillende mentale interventies en wetenschappelijke technieken die succesvol worden toegepast in organisaties en topsport.

Hoe kun je met de Zipperr® Methode jouw effectiviteit vergroten?

Analyseren

Met behulp met de gepatenteerde Zipperr® koffer® ofwel 'Zipperr case' maken we een opstelling, waarmee onderlinge relaties helder in kaart worden gebracht. Teamgenoten plaatsen pionnen en fiches om de dynamiek met collega’s weer te geven. De teamleden krijgen op een vriendelijke, toegankelijke en emotioneel veilige manier inzicht in hun onbewuste gevoelens en gedachten. In deze stap wordt snel duidelijk hoe situaties en relaties op de werkvloer en zelf in het persoonlijke leven kunnen verbeteren. Met een laagdrempelige milde interventie die zorgt dat stress, belemmeringen en overtuigingen reduceren en leerdoelen geactiveerd worden, krijg je een beter overzicht en meer controle over je eigen emoties. Deze kortdurende mensvriendelijke therapie wordt ook wel de ReAttach methode genoemd en heeft de Clinical Neuropsychiatry AWARD 2015 gewonnen. Deze methode wordt ingezet voor mensen met o.a. burn-out klachten, depressies, slaapproblemen, concentratiestoornissen en chronische posttraumatische stress.