Volg een erkende coachopleiding gebaseerd op 3 methodieken: Profile Dynamics, ReAttach & Zipperr®

Vierdaagse opleiding

In een intensieve vierdaagse opleiding worden de technieken Systemisch werk en ReAttach gekoppeld aan het werken met drijfveren in organisaties, met behulp van de Profile Dynamics Zipper® koffer.

Een Profile Dynamics-certificering is vereist als basis.

Coachopleidingsprogramma

Dag 1 Uitleg Profile Dynamics Zipperr® met praktijkvoorbeelden en met gebruik van de Zipperr® koffer.

Dag 2: Het 1e gedeelte van het ReAttach Protocol dat in het teken staat van het versterken van affectief mentaliseren, van affectief mentaliseren onder optimale alertheid en Multiple Sensory Integration Processing: Je leert informatie verwerken, emoties en gebeurtenissen bij cliënten te optimaliseren met een techniek die zowel lichaamsgerichte als psychologische elementen bevat. Vervolgens word je getraind in het geven van een sociaal cognitieve training, die cliënten helpt om hun informatie beter te ordenen.

Dag 3: Het 2e gedeelte van het ReAttach Protocol betreft Cognitive Bias Modification, pro-actieve coping en het activeren van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. U krijgt de tools om cliënten te helpen zichzelf en anderen te accepteren en positiever in het leven te staan. Daarnaast word je getraind in het activeren van het vermogen om problemen actief aan te pakken en te groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Dag 4: ReAttach als een systemische interventie te gebruiken als aanvullende expertise binnen jouw eigen vakgebied. De vaardigheden worden geautomatiseerd en je leert bewust bekwaam ReAttach toe te passen: ReAttach is een gezinsinterventie als je werkt met kinderen en jeugdigen. Bij volwassenen is het verstandig partners of mantelzorgers te betrekken. Op deze dag leer je hoe je ReAttach in kunt passen in je huidige werkwijze en in combinatie met andere methoden waar je gebruikt van maakt.

De training is inclusief de professionele Profile Dynamics Zipperr® koffer voorzien van tools als pionnen, associatiekaarten, fiches in de zeven kleuren en de spellen Topteams® en kleurenjagen!

Aanmelden of meer informatie

Uitgebreide professionele coachopleiding

Methodieken

De volgende methodieken komen aan bod:

  • Organisatieopstellingen en de combinatie met drijfveren
  • De zeven systemen aan het werk
  • Werken met leiderschapskaarten
  • Werken met associatiekaarten
  • Werken met ReAttach & certificering ReAttach