Maak kennis met het team van Zipperr®

We leven in een maatschappij, waarin iedereen zich coach mag noemen.

Initiator van de Zipper® Methode, Ellen Schoone, is een coach die gecertificeerd is door het EIA-keurmerk, waarmee zij voldoet aan strenge kwaliteitseisen en de de Internationale Ethische Code nadrukkelijk volgt.. Zij is aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Bovendien is zij geaccrediteerd ReAttach therapeute en trainer, waarbij zij andere therapeuten opleidt. Zij heeft in de afgelopen jaren topsporters gecoacht om sportieve prestaties te verbeteren, herstel te bevorderen en te kunnen excelleren. Deze methode is ook aanbevolen voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei of organisatieontwikkeling.

Zipperr® werkt met gecertificeerde coaches, aangesloten bij de NOBCO. Onder deze vlag worden onze professionele coaches landelijk ingezet. Kwaliteiten, vaardigheden, niveau en (levens)ervaring zijn belangrijke criteria om in het ZIPPERR® team te werken.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van ons team, neem dan contact met ons op!

Wat betekent het EIA-keurmerk voor de kwaliteit en effectiviteit van de Zipperr®Methode

NOBCO maakt deel uit van de internationale organisatie EMCC). Dit betekent dat zij na een uitvoerige selectieprocedure heeft aangetoond te voldoen aan de eisen die deze beroepsorganisatie stelt aan professioneel coachen.

Beroepscoaches krijgen niet zo maar het EIA-keurmerk. Zij moeten eerst hun kwaliteiten en ervaring als coach aantonen, voordat het EIA-keurmerk toegekend wordt.

Met het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma onderbouwt een coach zijn kwaliteiten, ervaring, vaardigheden en niveau. Door de strenge eisen aan opleidingsuren, intervisie en zelfreflectie blijven coaches met het EIA-keurmerk zich voortdurend professionaliseren. Kortgezegd, het EIA-keurmerk biedt jou de zekerheid van een professionele coach.

Klik hier voor de abonnementen van een Zipperr® traject

Is jouw belangstelling gewekt?

Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Zipperr