Volg Zipperr

We nemen je mee en verdiepen steeds in verschillende onderwerpen. Volg zo ook onze podcast

Empowering People Podcast

Je kunt mensen op verschillende manieren ‘Empoweren’. Via deze podcast laten we voorbeelden en leiders vanuit allerlei expertises aan het woord rondom dit thema. Sprekers, die er hun missie van hebben gemaakt om op hun geheel eigen wijze, anderen in hun kracht te zetten. Zij spreken over hun benadering van bekrachtigend leiderschap, over de uitdagingen en de mooie momenten, over moeilijke keuzes en inspirerende inzichten. Laat je raken door deze persoonlijke beschouwingen van leiders met de gave om anderen te laten floreren.

Aflevering 5: Remco Kuipéri

Otto van Wiggen is een gepensioneerd Brigadier-Generaal uit de landmacht, die met zijn visie op missie en teambuilding veel positieve impact heeft weten te maken bij degenen die onder zijn leiding vielen. Hij vertelt gepassioneerd over zijn boek: Niemand is belangrijker dan het ‘Team’ en Mission Command, het concept dat hij samen met Paul Schmidt heeft opgezet, waarbij ze de militaire principes succesvol weten te vertalen naar het bedrijfsleven. (missioncommand.nl)

Aflevering 4: Gerard Zwartkruis

Gerard Zwartkruis, voormalig directeur bij ABN AMRO en CEO bij Deutsche Bank, vertelt ons over de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, gedurende zijn loopbaan. Hij vertelt over een levens veranderende ervaring in zijn studententijd en hoe deze hem heeft gevormd, over de innerlijke supermens en de kracht van kwetsbaarheid. Over verantwoordelijkheid voor 1000 mensen met gezinnen, standvastigheid en betrouwbaarheid. Zijn werk en levenservaring gebruikt hij nu om met Zwartkruis Advies en Business Coaching (zwartkruisabc.nl) familiebedrijven te ondersteunen.

Aflevering 3: Remco Kuipéri

Niemand is de baas, we doen het samen. Daarmee trapt Remco Kuipéri, directeur Rabobank ‘Hart van Brabant’ en deel van het collegiale directieteam Rabobank Midden Nederland deze uitzending af. Hij pleit voor een transitie naar leiderschap vanuit verbinding. De vraagstukken waar we voor staan zijn zo complex dat we ze niet meer kunnen uitleggen. Dat vraagt een ander type leiderschap, vanuit vertrouwen en verbinding. Maar hoe doe je dat?

Aflevering 2: Raymond Selier

In de tweede aflevering van onze podcast spreken we met Raymond Selier, projectontwikkelaar en eigenaar van Brabavast. Hij spreekt openhartig met ons over zijn opvallende ervaringen en inzichten tijdens een burn-out en hoe dat zijn leven heeft veranderd. Met deze inzichten inspireert hij zowel zijn zakelijke, als zijn privé omgeving. Raymond heeft na zijn burn-out zijn werk in het vastgoed gedeeltelijk afgebouwd en investeert zijn tijd en energie tegenwoordig vooral in sociale en zorggerelateerde activiteiten, zoals Stichting Breekjaar (breekjaar.nl) en Zipperr

Aflevering 1: Ellen Schoone

Deze eerste uitzending spreken we met Ellen Schoone zelf, founder van Zipperr en door haar ruime ervaring, wijze inzichten en ongelooflijke capaciteit tot creatie en verbinden, een perfecte start van deze inspiratie estafette. Voor meer informatie over haar en Zipperr: kijk op www.zipperr.nl. Wil je ook meedoen met de podcast of heb je een vraag/opmerking? Mail dan naar info@zipperr.nl. Veel luisterplezier!

Video Zipperr

Wij hebben topsporters begeleid om ze mentaal te ondersteunen. Ook in het bedrijfsleven wordt vaak topsport bedreven. Sporttalenten vertellen wat de Zipperr tools en methoden voor hun betekend hebben.

Video NDI

Met veel plezier hebben we samengewerkt met het mooie bedrijf NDI. Zij hebben het Zipperr keurmerk ontvangen. In deze video vertelt de directeur, HR en een medewerkster wat Zipperr voor hun betekend heeft.